dimecres, 30 de gener del 2013

ELS ALTRES AGRAÏMENTS

Una de les tasques més feixugues a l'hora de publicar el llibre és redactar els agraïments. Saps que, per més que t'hi esforcis, te'n deixaràs uns quants, o bé coneixeràs gent que t'ajudarà a difondre l'obra i no els ho podràs agrair degudament.

Els blogs ens permeten, en certa mesura, esmenar aquests errors. A continuació hi teniu una llista de gent que no figura als agraïments de cap de les meves novel·les publicades, però que d'una manera o altra m'han ajudat durant la seva creació o difusió. L'ordre és estrictament alfabètic. A tots, gràcies.

Gent d'Alacant City, Damià Bardera, Nerea Blanque, Àngela Bohigas, Quim Cadanet, Joan Carles Codolà, Sara Cruz, Ariadna Escalona, Xavi Navarro-Soto, Felip Ortega, Gabriele Praderio, Ivan Reyné, Cèlia Roca, Guiomar Solanas, Frederic Streich, Guillem Terribas, Anna Travessa, Elsa Trujillo, els meus antics veïns de quan vivia a Girona, Àlex Vendrell. Gràcies també als mitjans de comunicació i llibreries gironines i cassanenques per la bona rebuda, i a la revista Núvol.com.

Actualitzaré la llista conforme vagi recordant noms de gent. Si encara no hi sou, perdoneu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada