dimarts, 5 de novembre del 2013

LA IMPOSSIBILITAT D'UNA LLIBRERIA

Ens ha tocat viure uns temps tristos i foscos. Hi ha dies que t'aixeques del llit  i  poses les notícies i sembla que tot s'hagi d'enfonsar. Que tot caigui a trossos. Els bàrbars són a les portes i Roma crema. I malgrat totes les catàstrofes, algunes persones donen mostres d'un coratge homèric. Obrir una llibreria aquests dies petits  i mesquins n'és un bon exemple. Sense buscar la glòria, ni un bon sac de bitllets -que si arriba, benvingut sia, però tots sabem que difícilment ho farà- sinó pel pur amor a la paraula escrita. El que us deia: herois i heroïnes.

Hem de saludar la creació de les barcelonines La impossible i Espai Literari. Si encara no hi heu estat (jo ja he anat a la primera, tinc pendent la segona - d'aquest mes no passa-) feu-hi una volta. Aneu-hi aquest dissabte, o demà mateix.  I, sobretot, compreu-hi algun llibre, perquè no només de volts i de bones intencions viu l'home. Si pot ser, el gat de Schrödinger (totes dues el tenen). Si no, algun altre. Millor si és d'un autor català, esclar, que a l'equip de casa, encara que jugui a tercera regional, se l'ha d'animar.

I si no sou barcelonins ni barcelonines -o ho sou però heu abandonat el paper, com qui deixa el tabac i s'enganxa a les cigarretes electròniques- recordeu que també es pot comprar l'ebook aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada